Muzika
muzika/23.04.2019.

EXIT u Umagu: Bajaga i Hladno pivo

muzika
  • EXIT / Promo Team
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Jedan od najvažnijih regionalnih rock autora Momčilo Bajagić Bajaga, sa svojim Instruktorima u subotu 25. maja pojačaće program trećeg Sea Star festivala u kristalno plavoj istarskoj laguni Stella Maris!

Nakon što je prošle godine oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj bini Exita, u Umag stiže uz bezbroj hitova iz 35 godina bespekorne karijere uz koje su odrastale brojne generacije širom regiona. Biće to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo dele scenu nakon deset godina i prošlogodišnje velike lekcije iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštovanja u najboljem komšijskom maniru.Bajaga je ovim uvršten u moćan program morskog festivala koji predvode najveća hip-hop grupa u istoriji Wu-Tang Clan, vodeći techno izvođači današnjice Sven Vath i Nina Kraviz, nadolazeća zvezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska punk rock grupa Hladno pivo, superpopularni Mahmut Orhan i jaka imena kao što su Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock i mnogi drugi!

Uz Bajagu i Instruktore svoj je nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio i možda najbolji istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obeležava 25 godina rada. Udarnoj elektronskoj postavi pridružiće se i beogradski tehno doajen svetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ-ka Lady Lee, dok će zagrevanje za rap bogove Wu-Tang Clan da pripremi regionalni hip hop majstor Phat Phillie iz Blackouta. Sa objavljenim kompletnim postavama bina Exotic Laguna i Silent Octopus, poznata je većina muzičkog programa Sea Star festivala, a od sutra stižu i jednodnevne ulaznice po poklon ceni sa 35% popusta, od svega 2.700 dinara!

 

Bajaga i Instruktori, regionalni rock heroji sa preko 30 godina fantastične karijere usijaće već uzavrelu atmosferu u prelepoj laguni Stella Maris. Ova rokenrol ikona poslednjih sezona iznova je doživela ogroman uzlet u celom regionu masovno posećenim nastupima na glavnoj bini Exita i u poznatoj zagrebačkoj Areni, a u Umag donosi večne hitove poput „S druge strane jastuka", „Tišina", „Verujem ne verujem", „Život je nekad siv nekad žut", „Plavi safir", „Godine prolaze", „Kad hodaš" i mnoge mnoge druge.


PROČITAJTE I INTERVJU SA MILETOM KEKINOM IZ BENDA "HLADNO PIVO"

STVORENA JE MASA KOJA NE TALASA


Najpopularniji istarski pop rock bend Nola, koji je nedavno proslavio prvih 25 godina muzičkog stvaralaštva, popeće se na festivalsku binu uz svoje najvažnije radove „Dio tebe" i „Iznad oblaka", za koju su osvojili i hrvatskog Gremija – nagradu Porin u kategoriji „pesma godine". Sjajnom elektronskom programu Sea Star festivala pridružuje se povratnik na istarski festival Marko Nastić, jedan od najvažnijih aktera regionalne muzičke scene i umetnik sa više od 200 izdanja za svetske muzičke etikete.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.