Muzika
muzika/5.06.2021.

EXIT šansa za četiri nova autorska benda

muzika
  • EXIT/Promo Team
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Muzički festival EXIT otvara konkurs Play @ EXIT  za izbor četiri nova autorska benda ili izvođača koji će nastupiti na Visa Fusion bini, od 8. do 11. jula u sklopu velike proslave dve decenije festivala.

Grupe i muzičari se mogu prijaviti putem aplikacije na sajtu exitfest.org u terminu od 5. do 15. juna. Nakon toga će selektorski tim, sastavljen od višegodišnjih exitovih programskih managera, odabrati četiri imena. Svi oni dobiće priliku da nastupaju na Fusionu, verovatno najuticajnijoj festivalskoj bini ovih prostora, posvećenoj regionalnim izvođačima.

Konkurs je otvoren za muzičare koji svoje pesme izvode uživo, bez obzira da li imaju izdavača ili ne. Kroz nastupe na ovoj izuzetnoj bini prebogate istorije EXIT i Visa potiču rad i razvoj novih autorskih bendova.

Neophodno je da svi zainteresovani, putem forme dostupne na sajtu Exita, pošalju najmanje dve svoje numere dostupne na nekom od striming servisa, i da ih uz prateću biografiju, podatke, fotografiju, naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu.

Konkurs će biti otvoren do utorka, 15. juna, nakon čega će se odabrati 4 pobednika „Velike bine za nove bendove“. Oni će se pridružiti proslavi obeležavanja 20 godina EXIT festivala na kojoj su svoje Fusion nastupe već potvrdili Goblini, Amira Medunjanin, E-Play, Massimo, Dram, Deep Steady, Ida Prester & Lollobrigida, Šajzerbiterlemon, Nemesis i Thundermother, a još imena se očekuje sledećih dana.


PROČITAJTE I:

20 NOVIH IMENA ZA 20 GODINA EXIT-a


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.