Muzika
muzika/5.07.2019.

EXIT:Hibrid tehno set Nastića i Milićevića

muzika
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaNajpoznatije srpske didžejeve Marka Nastića i Dejana Milićevića ne treba posebno predstavljati, ali njihov dugoočekivani novi projekat TTP 2.0, koji će izvesti  po prvi put na Dance Areni EXIT festivala finalne večeri, svakako da.
TTP (Teenage Techno Punks) su beogradski DJ dvojac, formiran od strane Marka Nastića i Dejana Milićevića davne 1996. godine. Vremenom je TTP rastao kao ideja i postao simbol nekadašnje beogradske underground scene, a dvojcu se priključio Miloš Pavlović, poznatiji kao Regen. U ovom sastavu, Teenage Techno Punks je postojao do 2002. godine. 

Od te 2002. godine, članovi kolektiva fokusirali su se na sopstvene muzičke karijere. Danas, oni su DJ-evi i producenti sa bogatim internacionalnim karijerama i iskustvom koje ih je dovelo do toga da naprave ovaj korak napred - jedinstveni hibrid set na koji se odlučila samo nekolicina izvođača u našem regionu. Sati provedeni u studiju i mnoštvo zahteva publike bili su dovoljan povod Marku i Dejanu da ožive TTP, reinkarnirajući ga u novu muzičku formu koliko sa tehničke strane toliko i žanrovske. 

TTP 2.0 je hibridni live set, jedinstven na srpskoj, ali i regionalnoj elektronskoj sceni. Zvuk ovog hibrid seta spoj je modernog i autentičnog tehna, vešto oformljen na temeljima različitih muzičkih stilova Marka i Dejana. Kombinacija hardvera i softvera, kompleksnih i jedinstvenih zvučnih formacija, TTP 2.0 savršeno uklapa Markovu prepoznatljivu modularnu sintezu sa Dejanovim nepredvidim, Chicago uticajem.

Ideja oko novog koncepta TTP-a jeste ekskluzivna serija nastupa koja će svoju premijeru imati na svetski poznatoj Dance Areni Exit festivala ove nedelje, 7. jula s početkom u 00:30.

¶ EXIT: PLES NA KIŠI UZ THE CURE ¶

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

#ttp #markonastic #dejanmilicevicdj photo credit: @braca_n

Објава коју дели TTP 2.0 (@ttp_2.0) дана

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.