Muzika
muzika/22.05.2018.

DJ ADA KALEH otvara letnji Social Club

muzika
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Svojim rafiniranim talentom za muzičku produkciju i neverovatnim izvođačkim sposobnostima, Ada Kaleh visoko se pozicionirao na sceni elektronske muzike. Njegove trake pune su emotivnog naboja, egzotične i minimalističke su interpretacije house i techno žanrova.


Nakon brojnih uspeha širom sveta, ovaj savremeni muzički genijalac gostuje u Beogradu, i to na jednom sasvim novom mestu – u Techno Baru Radost (Karađorđeva 44), koji 25. maja svoja vrata otvara upravo njegovim nastupom na Easy Tiger žurci. Ova žurka ujedno obeležava i početak letnje sezone Social Cluba, party koncepta iza kog stoji naš najpoznatiji di džej Marko Nastić, a koji je Kaleha i doveo u Beograd. Za ovu specijalnu priliku od 21 čas moći ćete da čujete ekskluzivni disco set dj Peppe-a, a za kormilom će u nastavku tokom cele večeri biti Ada Kaleh i Marko Nastić.

Karte za ovu žurku su u pretprodaji u klubu Ludost (Karađorđeva 44, Savamala) po ceni od 500 dinara, dok će se na ulazu na sam događaj prodavati po ceni od 800 dinara. 

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

AVICII - ŽIVOT I SMRT - LUDO PUTOVANJE
STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2
NEPRISTAJANJE NA PINK GENOCID NACIJE
MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU


 

 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box