Muzika
moja-kafica
moja-kafica
muzika/22.05.2018.

DJ ADA KALEH otvara letnji Social Club

muzika
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Svojim rafiniranim talentom za muzičku produkciju i neverovatnim izvođačkim sposobnostima, Ada Kaleh visoko se pozicionirao na sceni elektronske muzike. Njegove trake pune su emotivnog naboja, egzotične i minimalističke su interpretacije house i techno žanrova.


Nakon brojnih uspeha širom sveta, ovaj savremeni muzički genijalac gostuje u Beogradu, i to na jednom sasvim novom mestu – u Techno Baru Radost (Karađorđeva 44), koji 25. maja svoja vrata otvara upravo njegovim nastupom na Easy Tiger žurci. Ova žurka ujedno obeležava i početak letnje sezone Social Cluba, party koncepta iza kog stoji naš najpoznatiji di džej Marko Nastić, a koji je Kaleha i doveo u Beograd. Za ovu specijalnu priliku od 21 čas moći ćete da čujete ekskluzivni disco set dj Peppe-a, a za kormilom će u nastavku tokom cele večeri biti Ada Kaleh i Marko Nastić.

Karte za ovu žurku su u pretprodaji u klubu Ludost (Karađorđeva 44, Savamala) po ceni od 500 dinara, dok će se na ulazu na sam događaj prodavati po ceni od 800 dinara. 

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

AVICII - ŽIVOT I SMRT - LUDO PUTOVANJE
STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2
NEPRISTAJANJE NA PINK GENOCID NACIJE
MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU


 

 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box