Muzika
muzika/9.01.2019.

Božićni koncert u Dečjem kulturnom centru

muzika
  • Dečji kulturni centar Beograd
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


U okviru manifestacije „Beogradska zima“, koju organizuje Gradska uprava grada Beograda, u Dečjem kulturnom centru Beograd održaće se „Božićni koncert“ u subotu, 12. januara, u 12 časova, na Velikoj sceni „Donka Špiček“.

Na repertoaru će se naći numere „Majka česnicu mesi“, „Božić, Božić, blagi dan“, „Kolovođa“, „Anđeli pevaju“ i „Badnjak“, ali i druge pesme zabavne muzike posvećene najmlađoj publici. Uz Hor Dečjeg kulturnog centra Beograd i Hor Čarolija na koncertu će nastupiti Bojana Stamenov, Sergej Ćetković, Minja Subota, Leontina Vukomanović, Ivan Mihailović, Ivan Zekić i drugi.

Božićni koncert upotpuniće folklorni nastup Umetničkog centra „Talija“, koji će za ovu priliku napraviti i dramski prikaz srpskih običaja, naveli su organizatori.

Pre i posle koncerta, u Atrijumu Dečjeg kulturnog centra Beograd, od 11 do 13 časova deca će imati priliku da učestvuju u umetničkim radionicama i od 11 do 14 časova da posete novogodišnji sajam, na kojem učestvuju Izdavačka kuća „Klet“, Udruženje građana „Pletenje srcem“, „Plava školјka“, „Suzanina zemlјa čuda“ i Dečji kulturni centar Beograd.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box