Muzika
muzika/9.01.2019.

Božićni koncert u Dečjem kulturnom centru

muzika
  • Dečji kulturni centar Beograd
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


U okviru manifestacije „Beogradska zima“, koju organizuje Gradska uprava grada Beograda, u Dečjem kulturnom centru Beograd održaće se „Božićni koncert“ u subotu, 12. januara, u 12 časova, na Velikoj sceni „Donka Špiček“.

Na repertoaru će se naći numere „Majka česnicu mesi“, „Božić, Božić, blagi dan“, „Kolovođa“, „Anđeli pevaju“ i „Badnjak“, ali i druge pesme zabavne muzike posvećene najmlađoj publici. Uz Hor Dečjeg kulturnog centra Beograd i Hor Čarolija na koncertu će nastupiti Bojana Stamenov, Sergej Ćetković, Minja Subota, Leontina Vukomanović, Ivan Mihailović, Ivan Zekić i drugi.

Božićni koncert upotpuniće folklorni nastup Umetničkog centra „Talija“, koji će za ovu priliku napraviti i dramski prikaz srpskih običaja, naveli su organizatori.

Pre i posle koncerta, u Atrijumu Dečjeg kulturnog centra Beograd, od 11 do 13 časova deca će imati priliku da učestvuju u umetničkim radionicama i od 11 do 14 časova da posete novogodišnji sajam, na kojem učestvuju Izdavačka kuća „Klet“, Udruženje građana „Pletenje srcem“, „Plava školјka“, „Suzanina zemlјa čuda“ i Dečji kulturni centar Beograd.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box