Muzika
muzika/19.04.2018.

Rambo Amadeus - prvomajski koncert

muzika
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Poznati muzičar i autor Rambo Amadeus održaće koncert 1. maja u Kombank dvorani - renoviranoj Dvorani Doma sindikata.

Rambo Amadeus i njegov bend kroz svoje muziciranje vešto kombinuju džez, fank, etno i rok, praveći jedinstvenu muzičku fuziju. Ona je istovremeno i podloga za Rambove oštre, satirične tekstove, kao i neumoljivo duhovite dosetke i digresije, kojima publiku vodi kroz društvene apsurde današnjice.

Rambo Amadeus se pozicionirao kao jedini stend ap-muzičar za čije koncerte se ne zna da li su smešniji, kritičkiji, duhovitiji ili muzički kompleksniji. Posetilac dugo nakon koncerta ostaje pod “kumulativnim dejstvom” ovog slojevitog i jedinstvenog događaja.Na pitanje zašto se odlučio da održi koncert za 1. maj, Rambo Amadeus odgovara:

„Volim da sviram u Domu sindikata, to mi je najdraža sala u gradu. Prošle godine nisam svirao, strpljivo sam čekao da se sala renovira. Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv novog menadžmenta Dvorane da sviram za otvaranje, krajem aprila. Naravno da sam se odlučio za 1. maj, međunarodni praznik rada, jer sam i sam radnik - neposredni proizvođač u oblasti kulture, pa prvi maj smatram, pored rođendana, svojim jedinim pravim praznikom, koji ću proslaviti radno i svečano u Dvorani.“

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2
NEPRISTAJANJE NA PINK GENOCID NACIJE
MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU


Rambo Amadeus je istakao da je ova institucija oduvek bila namenjena radničkoj klasi, naprednoj omladini i poštenoj inteligenciji.

„Upravo tu pubilku i pozivam da zajedno proslavimo naš praznik uz moj koncert, i podsećanje na činjenicu da je jedino oružje koje radnička klasa ima u borbi protiv kapitalističkih eksploatatora - solidarnost,“ navodi Rambo Amadeus.

Karte za koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani 1. maja su od danas u prodaji, na svim prodajnim mestima Eventima.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box