Muzika
muzika/11.04.2018.

Jan Blomkvist: Prvi nastup u Beogradu

muzika
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Nemački elektro-pop umetnik Jan Blomkvist (Jan Blomqvist) nastupiće prvi put u Beogradu, u pratnji benda, u petak 13. aprila, od 21 čas, u Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39). Iste večeri nastupiće i producent i live act izvođač Henri Saiz (Henry Saiz) sa bendom, a domaću podršku pružiće im Teo Trunk, koji posebno za ovu priliku priprema hybrid live nastup.

Jan Blomqvist jedan je od najtraženijih live act izvođača. prošle godine je obradio Vivaldijevu „Zimu” i izdao singl pod nazivom „Winter Roads”, a već dve godine, sa svojim bendom, radi na albumu „Disconnected”, koji će biti objavljen u septembru. Novi materijal je sniman na četiri različite lokacije: u Berlinu, Njujorku, Kaliforniji i na Islandu.

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:
STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2
MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU

 

Uoči svog prvog nastupa u Srbiji, ovaj avangardni muzičar poručuje: Na nastupu će biti dosta novih i još neobjavljenih pesama. Počeo sam da ih sviram tokom solo nastupa, ali na koncertu u Beogradu prvi put ćemo izvesti šou, ceo bend će premijerno izvesti materijal sa albuma koji je u pripremi. Biće veoma uzbudljivo! 

Henry Saiz, jedan od najtalentovanijih muzičara na elektronskoj sceni, u Beograd se vraća sa bendom i potpuno novim konceptom live nastupa, u okviru kojeg će svirati sve pesme sa novog albuma „Human”.

 

Prošli put kada smo nastupali u Beogradu publika je bila odlična, vrlo otvorenog uma i vajb koji je emitovala bio je fantastičan. Odlično smo se proveli i veoma se radujemo jer ćemo 13. aprila ponovo biti kod vas, na dan izlaska albuma, čija je premijera bila u Americi prošlog meseca, tako da ste vi treća publika koja će ga čuti. Jedva čekamo. Sigurni smo da će i ovog puta biti podjednako odlično!

Teo Trunk će se prvi put publici predstaviti nastupom posebno pripremljenim za ovu priliku. Inspirisan jednim od svojih omiljenih umetnika, Jan-om Blomqvist-om, on će izvesti improvizaciju pri kojoj će paralelno, uz izvođenje di-džej seta, svirati na klavijaturi i električnoj gitari.

 

Ulaznice za beogradski koncert Jan Blomqvist-a i Henry Saiz-a nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigs Tix, po ceni od 990 dinara za regularne karte i 1490 dinara za VIP.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box