Muzika
muzika/11.04.2018.

Jan Blomkvist: Prvi nastup u Beogradu

muzika
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Nemački elektro-pop umetnik Jan Blomkvist (Jan Blomqvist) nastupiće prvi put u Beogradu, u pratnji benda, u petak 13. aprila, od 21 čas, u Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39). Iste večeri nastupiće i producent i live act izvođač Henri Saiz (Henry Saiz) sa bendom, a domaću podršku pružiće im Teo Trunk, koji posebno za ovu priliku priprema hybrid live nastup.

Jan Blomqvist jedan je od najtraženijih live act izvođača. prošle godine je obradio Vivaldijevu „Zimu” i izdao singl pod nazivom „Winter Roads”, a već dve godine, sa svojim bendom, radi na albumu „Disconnected”, koji će biti objavljen u septembru. Novi materijal je sniman na četiri različite lokacije: u Berlinu, Njujorku, Kaliforniji i na Islandu.

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:
STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2
MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU

 

Uoči svog prvog nastupa u Srbiji, ovaj avangardni muzičar poručuje: Na nastupu će biti dosta novih i još neobjavljenih pesama. Počeo sam da ih sviram tokom solo nastupa, ali na koncertu u Beogradu prvi put ćemo izvesti šou, ceo bend će premijerno izvesti materijal sa albuma koji je u pripremi. Biće veoma uzbudljivo! 

Henry Saiz, jedan od najtalentovanijih muzičara na elektronskoj sceni, u Beograd se vraća sa bendom i potpuno novim konceptom live nastupa, u okviru kojeg će svirati sve pesme sa novog albuma „Human”.

 

Prošli put kada smo nastupali u Beogradu publika je bila odlična, vrlo otvorenog uma i vajb koji je emitovala bio je fantastičan. Odlično smo se proveli i veoma se radujemo jer ćemo 13. aprila ponovo biti kod vas, na dan izlaska albuma, čija je premijera bila u Americi prošlog meseca, tako da ste vi treća publika koja će ga čuti. Jedva čekamo. Sigurni smo da će i ovog puta biti podjednako odlično!

Teo Trunk će se prvi put publici predstaviti nastupom posebno pripremljenim za ovu priliku. Inspirisan jednim od svojih omiljenih umetnika, Jan-om Blomqvist-om, on će izvesti improvizaciju pri kojoj će paralelno, uz izvođenje di-džej seta, svirati na klavijaturi i električnoj gitari.

 

Ulaznice za beogradski koncert Jan Blomqvist-a i Henry Saiz-a nalaze se u prodaji putem mreža Eventim i Gigs Tix, po ceni od 990 dinara za regularne karte i 1490 dinara za VIP.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box