Muzika
muzika/10.01.2017.

Novi Sad: Doček uz filmsku muziku

muzika
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:

Novosađani će 13. januara uveče imati priliku da uživaju u hitovima filmske muzike u izvođenju Simfonijskog orkestra 2021 sa solistima Srpskog narodnog pozorišta i specijalnim gostom Sergejem Trifunovićem, kao i u nastupu duvačkog orkestra Bobana Markovića.

Više od 60 simfoničara Orkestra Novi Sad 2021 predstaviće publici najveće hitove filmske
muzike u kojoj će dominirati muzika iz srpske kinematografije. Ovaj spoj klasičnih instrumenata i popularne muzike ulepšaće i nastup vokalne solistkinje Srpskog narodnog pozorišta Jelene Končar i solistkinje Milene Srdić, kao i gostovanje jednog od najznačajnijih srpskih glumaca današnjice Sergeja Trifunovića.

Zbog nižih temperatura, Simfonijski orkestar 2021 održaće koncert u Gradskoj kući Novog Sada, dok će publika imati priliku da uživa u njemu putem direktnog audio-vizuelnog prenosa na Trgu slobode.

Kako je Nova godina proslavljena u znaku najrazličitijih muzičkih pravaca, doček Srpske nove godine dobio je potpuno novi koncept koji će obeležiti spoj muzike simfonijskog orkestra i klasičnih instrumenata sa elektronskom muzikom, kada će poznati novosadski DJ Fanatik
nastaviti program na Trgu slobode povezujući svoj set odabranih hitova sa filmskom muzikom.

Nakon što DJ Fanatik dobro zagreje posetioce na Trgu, sledi nastup duvačkog orkestra legendarnog Bobana Markovića. Ovaj world music orkestar višestruko nagrađivanog maestra srpske trube, Bobana Markovića, proslavio se širom sveta energičnim nastupima, a publika na Trgu slobode imaće priliku da uživa u veoma dinamičnom nastupu vrhunskih muzičara.

Koncert na centralnom novosadskom trgu koji organizuju Tim Novi Sad 2021 i gradske vlasti, počinje u 21 čas.

Pročitajte još:

Novogodišnji koncert u Narodnom pozorištu

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box