Teatar
moja-kafica
moja-kafica
teatar/17.03.2020.

Predstava "Bela kafa“ uživo na internetu

teatar
  • Narodno pozorište
Autor fotografije:

Kaleidoskop media
Narodno pozorište u Beogradu počinje sa emitovanjem svojih predstava putem interneta, kako bi publika u svojim domovima za vreme epidemije koronavirusa mogla da uživa u različitim komadima.

Prva predstava na repertoaru koju će Narodno pozorište emitovati putem interneta je Bela kafa Aleksandra Popovića, u režiji Milana Neškovića i biće prikazana u utorak, 18. marta u 21 čas.

Publika predstavu može da gleda preko Jutjub kanala Narodnog pozorišta, a repertoar sledećih emitovanja će biti objavljen na sajtu Narodnog pozorišta.U podeli su Branko Vidaković (Momčilo Jabučilo), Olga Odanović (Majka Janja), Pavle Jerinić (Deli Jova), Vanja Ejdus (Crkva Ružica), Nenad Stojmenović (Srđa Zlopogleđa) i Nada Šargin (Zora Šišarka).

Glas radio kaskaderu pozajmio je Predrag Ejdus, dok šlagere peva bariton Nebojša Babić. Scenografiju je uradila Vesna Popović, kostime Marina Vukasović Medenica, a muziku Anja Đorđević.

"Ostajemo zajedno uz belu kafu koja se i pije kod kuće“, saopštili su iz nacionalnog teatra.


PROČITAJTE I:

VIRTUELNO I GALERIJA MATICE SRPSKE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.