Ljudi
ljudi/21.02.2019.

Vučić: Kako da odbijem majku deteta?

ljudi
  • Printscreen / RTS
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je tokom posete Institutu za majku i dete, koja je izazvala kritike u javnosti, ispoštovao sve procedure i upitao kako je mogao da odbije majku, koja ga je zamolila da se slika sa njenim bolesnim detetom.

Kako je primetio, još više bi ga napali da je odbio to i da nije hteo da se slika sa dečakom.

„Ispoštovao sam sve što su mi rekli, obukao mantil, kaljače, stavio masku i mahao deci... To je toliko potresno i divno, ne samo videti tu decu, već i njihove majke, koje im pružaju ljubav. To je toliko potresno da morate da zaplačete i da ste od kamena...”, rekao je Vučić za TV Prvu.

Govoreći o fotografisanju sa dečakom u bolnici, kaže:

„Mahnem tom dečaku, Zlatanu i pokažem mu, pošto znam da dečaci vole da pokažu mišiće, i on meni pokaže mišiće i ja mu kažem:' Mnogo si jak, da budeš još jači', a onda izlazi njegova majka i kaže: 'Predsedniče, mogu li da vas zamolim, hoće Zlatan da se slika sa vama'. Ona nije imala masku, a ja sam imao na sebi sve što je potrebno. I kako da odbijem majku koja hoće da se slikam sa njenim detetom...? Zamislite na šta bi tek ličile društvene mreže da se nisam slikao”, upitao je predsednik.

Kako kaže, rekli bi da je „pravo đubre”, da nije video da tu ima puno poena pa da se zato nije slikao, ili zato što se dečak zove Zlatan, ili zbog imena njegove majke ..


PROČITAJTE I:

VIDEO | MASKA, MAJKA, DETE I VUČIĆ

OSUDA BAHATOG PONAŠANJA VUČIĆA I LONČARA


Vučić kaže da je poljubio dete i zagrlio ga, nadajući se samo da će njemu ili nekoj drugoj deci to što radi nekad u budućnosti moći da pomogne.

„Skočili su kao da sam nekog ubio, kao da sam ja Đilas, Jeremić , Obradović i ostali koji nisu ni dinar dali u te bolnice i nisu ništa ulagali”, istakao je on.

Vučić je zahvalio direktoru Instituta Radoju Simiću, što je o poseti i poštovanju procedura govorio na pošten način.

„A, svako ko je pošten u zemlji je sendvičar, čim se ne slaže sa političarima koji predstavljaju društveni talog, a koji bi želeli da u taj talog i mulj uvedu sve pristojne ljude”, rekao je Vučić.

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box