Književnost
moja-kafica
moja-kafica
književnost/24.10.2020.

Festival knjiga na Trgu republike

književnost
  • Ron Porter / Pixabay
Autor fotografije:

Kaleidoskop media
Budući da ove godine zbog zdravstvene bezbednosti nije bilo moguće realizovati Međunarodni beogradski sajam knjiga, izdavači okupljeni u Udruženju profesionalnih izdavača Srbije (UPIS) odlučili su da izađu u susret svojim čitaocima i da izađu na Trg Republike u Beogradu dvodnevnim festivalom Кnjiga na Trgu, u subotu i nedelju, 24. i 25. oktobra.

Manifestacija Кnjiga na Trgu nastala je iz težnje grupacije profesionalnih izdavača da očuvaju neposredni kontakt sa svojim čitaocima u formi festivala knjige na otvorenom.

Za nastup na Trgu prijavljeno je dvadeset pet profilisanih izdavača koji će izlagati na prostoru od skoro trista kvadratnih metara. Posetioci će na festivalu knjige moći da vide i uz specijalne festivalske popuste od 30 do 70 odsto i kupe nove i novije knjige pisaca srpske i svetske književnosti i humanistike.

S obzirom na to da je preporučena povećana opreznost u zatvorenim prostorima, organizacijom festivala knjige na otvorenom prostoru Trga Republike, obezbeđeni su najpovoljniji bezbedni uslovi za kontakt i boravak izlagača i posetilaca.

Radno vreme festivala Кnjiga na Trgu je od deset do dvadeset dva časa oba dana.


PROČITAJTE I:

DUŠANOV ZAKONIK NA DANIMA EVROPSKE BAŠTINE


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.