Klik na svetlost
klik na svetlost/13.06.2018.

ZLATIBOR: Sadržajan početak letnje sezone

klik-na-svetlost
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Skijališta Srbije i Turistička organizacija Zlatibor pozivaju sve zainteresovane na zvanično otvaranje letnje sezone na Torniku u četvrtak, 14. juna 2018. godine u 12 časova.

Zvaničnom manifestacijom obeležava se početak letnje sezone u ovom planinskom centru, a prvog dana će korišćenje sadržaja biti besplatno za sve posetioce. Za predstavnike medija iz Užica organizovan je prevoz, koji kreće u 10.30 časova isred hotela „Zlatibor“.

Za sve koji se opredele da letnji odmor i raspust provedu na Zlatiboru, na raspolaganju je žičara za panoramsku vožnju, staze za mountin bike i mountain car, pešačke ture, veštačka stena za penjanje, e-bike, adrenalinski sadržaji poput boba na šinama, zip lajna i tjubinga.

Pored ovih sadržaja, na Torniku su u ponudi i avantura park, multifunkcionalni teren za košarku, tenis i mali fudbal, kao i mini golf.

Radno vreme centra će tokom leta biti svakog dana od 11 do 17.30 časova.


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.


PROČITAJTE JOŠ: JUBILEJ ORGANIZOVANOG TURIZMA NA ZLATIBORU

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box