Klik na svetlost
klik na svetlost/17.07.2018.

ZLATIBOR: Nedelja kulturnih dešavanja

klik-na-svetlost
  • Vladimir Josipović
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Zlatiborsko kulturno leto biće prepuno različitih manifestacija i kulturnih dešavanja, tako da će građani koji ne putuju nigde na odmor kao i gosti Zlatibora uživati u kvalitetnom kulturnom sadržaju.

18. jula u 20.00 časova na Kraljevom trgu nastupiće trubački orkestar Igora Mitrića, a 19. jula biće održan Međunarodni festival folklora.

Peti skup Buba kluba Srbija održaće se od 19. do 22. jula na lokaciji Auto kampa na Zlatiboru.

U organizaciji Buba kluba Srbije, ljubitelji Bube iz celog regiona će na Zlatiboru boraviti četiri dana, od četvrtka 19. jula do nedelje 22. jula. Za ova tri dana očekuje se poseta velikog broja ljubitelja ovog oldtajmera kako iz zemlje tako i iz inostranstva.Koncert Nikole Rokvića zakazan je za 20. jul u 20.00 časova na Kraljevom trgu.

Bogat kulturni program i ovog leta pripremila je i Specijalna bolnica Čigota koja već drugu deceniju, u ciklusu Kultura, umetnost, duhovnost, nauka, zdravlje, organizuje zapažene večeri sa eminentnim i kompetentnim gostima.

Letnji kulturni program u Čigoti biće obogaćen kratkim dramskim formama (mono i duodrame). Ova novina će svakako upotpuniti Zlatiborsko kulturno leto.

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

UZMI ME ZA KUMA - POZIV MLADENCIMA

VENČANJA NOVOG DOBA - ALL ШИК EXCLUSIVE


Program:

Andrej Pipović, 19. jul: San smešnog čoveka-monodrama

Poslednju kratku priču F.M. Dostojevskog San smešnog čoveka, dramatizovao je, režirao i izvodi Andrej Pipović (igrao je Svetog Savu u seriji Nemanjići). Priča je o tome kako je jedan samoubica pronašao smisao života. Supervizor monodrame je Mirjana Karanović.

16 – 22. jul FORMAT MALI – Izložba u organizaciji Art Centra lepih umetnosti, dizajna i zanata Beograd.


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box