Klik na svetlost
klik na svetlost/5.02.2020.

Škola sa tradicijom dugom 87 godina

klik-na-svetlost
  • Kolarčeva zadužbina
Autor fotografije:

Kaleidoskop media 

Učenje stranog jezika je dobra odluka i sigurno ulaganje u budućnost, znanje koje ne može da vam se ne isplati. Ukoliko niste sigurni koju školu da upišete, prava adresa je Centar za nastavu stranih jezika Kolarčeve zadužbine, jedina škola u Srbiji koja ima 87 godina kontinuiranog i uspešnog rada.

Centar za nastavu stranih jezika počeo je upis na kurseve jezika u prolećnom semestru koji startuje 24. februara 2020. U ponudi su posebni popusti za srednjoškolce, nezaposlene i penzionere od 50 odsto na punu cenu kursa, pored postojećih povlastica za studente, dosadašnje učenike i članove iste porodice.

Svi profesori koji drže nastavu imaju diplome Filološkog fakulteta i stalno se usavršavaju na seminarima u zemlji i inostranstvu. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, uočili su da deca često imaju problema sa gramatikom pa su pripremili kurseve gramatike engleskog jezika za osnovce i srednjoškolce kako bi što bolje savladali gradivo, ali i Kembridž engleski za decu, uzrasta od sedam do 14 godina.

Centar za nastavu stranih jezika je prava adresa i za one koji žele da dobiju međunarodne certifikate o nivou znanja jezika. Tako se na Kolarcu održavaju pripremni kursevi za dobijanje diploma Univerziteta u Kembridžu (FCE, CAE, CPE, BEC 1,2,3...), diploma Gete instituta, diploma Francuskog instituta  DALF i DELF, CILS diploma Italijanskog instituta kao i DELE diploma Instituta Servantes.

Ukoliko vam ne odgovara grupna nastava, možete se opredeliti za individualne časove sa profesorom i odrediti tempo učenja koji vama najviše odgovara. Profesori ove škole jezika su vrsni pedagozi, s višegodišnjim iskustvom i u vođenju kurseva namenjenih poslovnom svetu.

Pošto je Centar za nastavu stranih jezika deo Kolarčeve zadužbine, inače hrama muzike, profesori su za najmlađe osmislili kurseve učenja jezika kroz muziku, što ima neprocenjiv značaj za psiho-fizički razvoj dece, njihovu socijalizaciju i razvoj kreativnosti i individualnosti svakog deteta.

Centar za nastavu stranih jezika osnovan je 1933. godine i prva je škola stranih jezika u Srbiji. Na početku su se organizovali samo časovi engleskog jezika. Zanimljiv je podatak da se u Beogradu engleski jezik učio na Kolarcu pre nego što je osnovana Katedra za engleski jezik i književnost pri Beogradskom univerzitetu. Vremenom je počela da se razvija i nastava ostalih svetskih jezika.

Danas se u Centru izučavaju: engleski, francuski, nemački, italijanski, ruski, španski, kineski, korejski, japanski, grčki, slovenački, turski, arapski, norveški, švedski, potugalski, indonežanski, kao i srpski za strance. Nastava za decu, omladinu i odrasle odvija se u prepodnevnim, popodnevnim i večernjim časovima.

Centar neprestano sarađuje sa Britanskim savetom, Gete institutom, Institutom Servantes, Francuskim institutom, Italijanskim kulturnim centrom i drugim institutima.

Iskoristite iskustvo Kolarčevih profesora i po najsavremenijim metodama naučite strani jezik!


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.