Klik na svetlost
klik na svetlost/27.09.2018.

Oprema za gondolu spremna za ugradnju

klik-na-svetlost
  • Gold gondola
Autor fotografije:

Kaleidoskop mediaU saradnji sa partnerima iz kompanije „Pomagalski“ pre dve nedelje, obavljena je redovna kontrola opreme prilikom koje je ustanovljeno da je odložena po propisima u skladištu u Braneškom polju i da je sva na broju.

JP „Gold gondola“ i njihova komisija za prijem opreme, u saradnji sa izvođačima iz „Amige“ tokom avgusta uredila je skladište, očistila prostor i svaki deo opreme, te složila delove u skladu sa dinamikom ugradnje. Sva oprema koja je planirana za skladištenje na otvorenom prostoru je pažljivo presložena i proverena.Takođe podsećamo da je opština Čajetina dobila dozvolu za podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase kod Ribničkog jezera. Radovi na pripremi terena kreću i podizanje stubova biće završeno do kraja godine.

Ističemo izuzetnu saradnju sa kompanijom „Pomagalski“ i njenim inženjerima koji imaju neprocenjivo iskustvo.
I pored opstrukcija, projekat se razvija, a partneri iz „Pome“ su zadovoljni načinom na koji tretiramo opremu i stanje skladišta u Braneškom polju. Po njihovim rečima, to olakšava kvalitetan budući rad na završnim radovima.


PROČITAJTE JOŠ:

PRIZNANJE IZ OKSFORDA OPŠTINI ČAJETINA

PUT OKO ZLATIBORA

PASTIRSKA BAJKA O DOBRILI I PLETILJAMA


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box