Klik na svetlost
klik na svetlost/27.09.2018.

Oprema za gondolu spremna za ugradnju

klik-na-svetlost
  • Gold gondola
Autor fotografije:

Kaleidoskop media



U saradnji sa partnerima iz kompanije „Pomagalski“ pre dve nedelje, obavljena je redovna kontrola opreme prilikom koje je ustanovljeno da je odložena po propisima u skladištu u Braneškom polju i da je sva na broju.

JP „Gold gondola“ i njihova komisija za prijem opreme, u saradnji sa izvođačima iz „Amige“ tokom avgusta uredila je skladište, očistila prostor i svaki deo opreme, te složila delove u skladu sa dinamikom ugradnje. Sva oprema koja je planirana za skladištenje na otvorenom prostoru je pažljivo presložena i proverena.



Takođe podsećamo da je opština Čajetina dobila dozvolu za podizanje 19 stubova od početne stanice u centru Zlatibora do međustanice na polovini trase kod Ribničkog jezera. Radovi na pripremi terena kreću i podizanje stubova biće završeno do kraja godine.

Ističemo izuzetnu saradnju sa kompanijom „Pomagalski“ i njenim inženjerima koji imaju neprocenjivo iskustvo.
I pored opstrukcija, projekat se razvija, a partneri iz „Pome“ su zadovoljni načinom na koji tretiramo opremu i stanje skladišta u Braneškom polju. Po njihovim rečima, to olakšava kvalitetan budući rad na završnim radovima.

Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.



PROČITAJTE JOŠ:

PRIZNANJE IZ OKSFORDA OPŠTINI ČAJETINA

PUT OKO ZLATIBORA

PASTIRSKA BAJKA O DOBRILI I PLETILJAMA


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box