Klik na svetlost
klik na svetlost/4.01.2019.

Konkurs za savremeno stvaralaštvo

klik-na-svetlost
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Ministarstvo kulture i informisanja raspisalo je danas Konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti savremenog stvaralaštva u Srbiji u 2019. godini.

Kako se navodi u saopštenju, pravo učešća imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, pojedinci – umetnici, saradnici, odnosno stručnjaci u kulturi, kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija, koje se finansiraju shodno članu 74. Zakona o kulturi.

Konkurs je otvoren do 4. februara.

Podnosilac prijave je obavezan da dostavi uredno popunjen i overen formular za prijavu na konkurs, u okviru koga je detaljan opis projekta, detaljno razrađen budžet projekta, kao i podaci o stručnim, odnosno umetničkim kapacitetima podnosioca, odnosno realizatora projekta, u pet primeraka za sve oblasti, navodi Ministasrtvo kulture.

Na sajtu Ministarstva http://www.kultura.gov.rs/cyr/konkursi/konkurs-za-finansiranje-ili-sufinansiranje-projekata-iz-oblasti-savremenog-stvaralastva-u-republici-srbiji-u-2019–godini mogu se preuzeti formulari za učešće na konkursu, u zavisnosti od oblasti za koju se prijavljuje.


Kulturni centar Kaleidoskop i magazin Kaleidoskop media u 2018. godini predstavili su projekat “Identitet u amanet”.

Sve reportaže i tekstove sa tradicionalnih svadbi, koje smo zabeležili kao deo projekta možete pročitati OVDE.

Sve video priloge možete pogledati OVDE.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box