Klik na svetlost
klik na svetlost/30.11.2018.

Bogat novogodišnji program na Zlatiboru

klik-na-svetlost
  • Pixabay
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Godinu jubileja, u kojoj slavimo 125 godina organizovanog bavljenja turizmom na Zlatiboru, završavamo sa više nego atraktivnim koncertima grupe „Neverne bebe“ 30. decembra i pevačice Dragane Mirković u samoj novogodišnjoj noći na Kraljevom trgu u centru Zlatibora – najavio je Vladimir Živanović, direktor Turističke organizacije Zlatibor, uz konstataciju da su oba koncerta besplatna a što je za sve posetioce omogućila Opština Čajetina, uz podršku prijatelja koncerata kompanije "Pionir" Subotica.

Živanović je dodao da će i tada ali i tokom kompletne zimske sezone raditi svi zabavno-sportski sadržaji i da će, ukoliko i ne bude dovoljno snega, u tim prazničnim danima biti osnežen lokalitet Obudojevica u samom centru Zlatibora, tako da će najmlađi moći da uživaju u sankanju i skijanju.


PROČITAJTE JOŠ:

PUT OKO ZLATIBORA

PASTIRSKA BAJKA O DOBRILI I PLETILJAMA

PRIZNANJE IZ OKSFORDA OPŠTINI ČAJETINA


Iznoseći utiske o svom koncertu na Zlatiboru, Dragana Mirković je naglasila da će joj to u 35 godina dugoj karijeri biti prvi put da negde peva u novogodišnjoj noći, koju je do sada uvek provodila u društvu svoje porodice. „Nadam se snegu, divnoj atmosferi i jednom sasvim novom iskustvu“ dodala je Mirkovićeva.

Milan Đurđević, frontmen grupe „Neverne bebe“ je takođe obećao odličan provod na koncertu i dodao da će, u godini u kojoj slave 25 godina rada, posetioci moći da uživaju u svim njihovim najvećim hitovima.


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box