Klik na svetlost
klik na svetlost/16.06.2017.

Svi za Dunav večeras u Zemunu

klik-na-svetlost
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Muzičko – gastronomski festival Beogradski noćni market pod sloganom „Svi za Dunav“ prvi put biće održan danas, 16. juna, od 18 časova do ponoći na pijaci „Zemun “, koju je BBC Travel uvrstio u turističku ponudu glavnog grada.

Pijaca „Zemun“ biće još jedna prilika za novo druženje, dobru zabavu i kupovinu. Više od 100 izlagača predstaviće se iz različitih oblasti, a posetioci će imati prilike da kupe proizvode „šampiona pijaca“, mladih dizajnera, afirmisanih i neafirmisanih umetnika.

U saradnji sa Dunavskim centrom za kompetenciju (Danube Competence Center) na jednom od štandova, propagandnim materijalom, predstaviće se ukupna turistička ponuda na Dunavu.

Ova međunarodna organizacija sa sedištem u Beogradu okuplja turističke aktere iz svih deset dunavskih zemalja u cilju uspostavljanja održive i kompetitivne destinacije Dunava.

Svi posetioci manifestacije, pored dobre kupovine i ukusnih specijaliteta koje će te večeri pripremati vrhunski kuvar Miloš Jovanović, kao i restorani i barovi, moći će da uživaju u taktovima muzičkog benda Zabeat i di-džejeva.

Pročitajte još: Festival evropske književnosti od 27. juna

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box