Klik na svetlost
klik na svetlost/21.11.2017.

Pokreni se, stvaraj i internetom vladaj!

klik-na-svetlost
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

Četvrta po redu iRevolucija, konferencija o najnovijim internet trendovima biće održana u Valjevu od 22. do 25. novembra 2017.

Konferencija će trajati četiri dana, na više različitih lokacija. Osnovni cilj kojem se teži je da se Valjevo probudi digitalno – sa sloganom koji to i najavljuje: Pokreni se, stvaraj i internetom vladaj! Glavne teme iRevolucije2017 su: Internet preduzetništvo, programiranje, online marketing i nove tehnologije.  

Ove godine biće promenjen koncept konferencije i ona će se sada sastojati iz predavanja i radionica tako da će biti ponuđen celokupniji sadržaj za sve generacije.

Organizatori najavljuju da pre svega žele da pruže mogućnost studentima, koji će biti jedni od domaćina konferencije, da upotpune njihovo dosadašnje znanje iz oblasti IT-a. Takođe, događaj će dodatno ojačati mrežu pojedinaca i organizacija posvećenih internet trendovima, programiranju i novim tehnlogijama. Radionice i predavanja će, kao i do sada, biti besplatni.

Istorija

Konferencija iRevolucija 2014 prvi put je održana u Valjevu 22. novembra 2014. Privukla je izuzetnu medijsku pažnju i ostvarila odličnu posećenost. Na konferenciji su učestvovali najpoznatiji srpski blogeri i blogerke, kao i stručnjaci iz oblasti online marketinga, odnosa sa medijima i javnošću i programeri, koji su svojim delovanjem na internetu postigli veliki uspeh i uticaj. Na konferenciji su govorili o revoluciji u prenosu informacija, značaju i primeni poslovnih i društvenih mreža, uticaju i edukativnom karakteru blogova, alternativnoj valuti na internetu – bitkoinu, tradicionalnim i online medijima.

Druga konferencija iRevolucija 2015 je održana je 14. novembra 2015. godine. Glavna tema je bila preduzetništvo, odnosno kako se internet može iskoristiti za pokretanje sopstvenog biznisa. Svoja iskustva su preneli poznati internet preduzetnici iz Srbije. iRevolucija 2015 imala je veliko interesovanje publike i javnosti, a predavanja koja su bila ponuđena imala su veliki uticaj na mnoge učesnike, kako u opredeljenju za njihova buduća zanimanja i smernica u obrazovanju tako i u njihovim poslovnim karijerama.

iRevolucija2015 je izabrana za preduzetnički događaj u evropskoj nedelji preduzetništva.

iRevolucija 2016, treća po redu konferencija održana je u subotu, 3. decembra 2016. u Centru za kulturu Valjevo. Prisutni su bili u prilici da čuju nešto više o bezbednosti na internetu, slobodi govora i šta je ono što nikako ne sme da se radi na internetu ukoliko želimo da budemo bezbedni. Jedan deo konferencije je bio posvećen otvaranju Startit Centra u Valjevu. Startit Centar Valjevo je otvoren u partnerstvu sa iRevolucijom i pruža besplatnu edukaciju iz oblasti IT-a i preduzetništva za sve zainteresovane koji žele da uče, steknu ili prošire svoja znanja iz ovih oblasti.

Šta očekivati od #IR17?

Želiš da provedeš četiri dana učeći i pomerajući granice u razumevanju internet trendova? Konferencija će se baviti širim pitanjima savremenog digitalnog doba sa posebnim akcentom na društvene mreže, programiranje i preduzetništvo.

Posebno interesovanje ćemo posvetiti pokretanju sopstvenih biznisa u IKT sektoru, temama o preduzetništvu, radionicama o programiranju i marketingu, kao i društvenim mrećama. Osnovni cilj ovog okupljanja jeste da pruži znanje o ovim temama i razmeni iskustva posetioca konferencije.

Konferencija je namenjena svima onima koji žele da se profesionalno usavršavaju i povezuju sa ljudima iz struke.

Prepodne će se održavati niz radionica i aktivnih treninga. Predavanja, razgovori i poseta ustanovama kulture biće organizovani u dnevnim i večernjmi terminima.

PROČITAJTE JOŠ: HOLIVUD U BEOGRADU

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box