Klik na svetlost
klik na svetlost/23.03.2018.

Opština Čajetina u "Satu za našu planetu"

klik-na-svetlost
  • Pixabay
  • Pixabay
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Opština Čajetina će i ove godine učestvovati u globalnoj akciji "Sat za našu planetu" na inicijativu Svetske organizacije za zaštitu prirode (WWF). U subotu 24. marta u 20:30 časova, sprovešće se 10. jubilarna, globalna, akcija gašenja svetla i elektronskih uređaja na sat vremena.Savremeni svet se suočava sa svakodnevnim povećanjem klimatskih promena, pojavom elementarnih nepogoda i prekomerne potrošnje ograničenih prirodnih resursa kao posledice ljudskih delovanja.

Opština Čajetina daće svoj doprinos ovoj globalnoj akciji gašenjem javne rasvete na Kraljevom trgu na Zlatiboru, kao i ispred Turističke Organizacije na Zlatiboru, ali i ispred Biblioteke „Ljubiša R. Đenić“ u Čajetini.

Ovaj sat, samo je mali podsetnik da zajedno možemo uticati na to da se stvari promene. Misli globalno, deluj lokalno. Za našu planetu!


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.


PROČITAJTE JOŠ: ZLATIBORSKA GONDOLA PRIVLAČI RUSE

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box