Klik na svetlost
klik na svetlost/2.12.2017.

Moja kafica na "Trgu otvorenog srca"

klik-na-svetlost
  • unsplash.com/Ian Schneider
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Manifestacija "Beogradska zima" zvanično je počela 1. decembra, a program koji će se održavati na više od petnaest lokacija trajaće puna dva meseca. Prvi put biće organizovan "Park budućnosti", "Bal za penzionere" i "Seoce ispred Hrama Svetog Save". Svečano otvaranje zakazano je za danas u 18 časova, kada će na Trgu republike, uz gala muzički program biti otvoren "Trg otvorenog srca".

Trg otvorenog srca predstavlja centralno mesto, na kojem će se 45 dana održavati brojni vrhunski dečiji, muzički programi, kao i humanitarne akcije: prodaja tradicionalnih proizvoda u ukrašenim drvenim kućicama, vikend dečji programi (dečji horovi, didžejevi), večernji muzički programi, evergrin muzika, humanitarne kampanje „Grad otvorenog srca”.

Partner našeg magazina Moja kafica na Trgu republike će, u okviru manifestacije, imati svoju kućicu. Svi posetioci će tokom decembra i januara moći da probaju, ali i da kupe kafu vrhunskog kvaliteta. Uz zagrevanje toplim napitkom Moja kafica je obezbedila i lep izbor poklon paketa, te će svi oni koji planiraju slavska, novogodišnja i Božićna darivanja po veoma popularnim cenama moći najbližima da priušte darove. Moja kafica priprema i specijalna iznenađenja u svojoj kućici na Trgu otvorenog srca.

U okviru "Beogradske zime" prvi put će biti otvorena četiri klizališta, na Adi, ispred Muzeja savremene umetnosti, na Trgu Nikole Pašića i na Tašmajdanu.

Na Trgu bajki, koji će i ove godine biti otvoren na platou ispred Ustanove kulture "Vuk Stefanović Karadžić", igraće se predstave po motivima srpskih narodnih bajki, od 1. do 30. decembra. U drvenim kućicama biće predstavljeni stari srpski zanati i rukotvorine, ekološke i edukativne radionice.

Kulturno-edukativni program namenjen deci i mladima biće otvoren na Beogradskom sajmu od 15. decembra pod nazivom "Park budućnosti". Svi oni koji žele da zakorače u budućnost imaće priliku da se pridruže tehnološkoj revoluciji i iskuse virtuelnu realnost.

Pod nazivom "Bal za penzionere" u Ustanovi kulture "Vuk Stefanović Karadžić", 24. decembra biće priređeno veče za treće doba. Stariji sugrađani zabaviće se uz nastupe kabarea "Dobra stara vremena" u glumačkom sastavu Tanja Bošković, Ljiljana Stjepanović i Rade Marković, Umetničkog društva penzionera "Jeleče" i folklorne programe.

"Božićno seoce" prvi put ove godine biće organizovano na platou ispred Hrama Svetog Save tokom januara. Svaki dan biće tematski posvećen praznicima koji nas očekuju.

Četvorodnevni program biće organizovan pod nazivom "Muzički dani". Biće namenjen ljubiteljima gradskog zvuka, rokenrola, bluza, pop kao i etno muzike a održaće se na Trgu republike od 25. do 29. decembra.

PROČITAJTE JOŠ: MOJA KAFICA INTERVJU - CECA BOJKOVIĆ: NA SCENI SI SLOBODAN ČOVEK

 

 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.