Klik na svetlost
klik na svetlost/18.04.2018.

Konferencija "AGRO DAN" na Zlatiboru

klik-na-svetlost
  • Pixabay
  • Pixabay
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Privredno društvo za razvoj poljoprivrede Zlatiborski Eko Agrar poziva zainteresovane na prvu konferenciju o poljoprivredi u opštini Čajetina pod nazivom AGRO DAN.
AGRO DAN će biti održan u petak 20.04.2018. godine sa početkom od 09.30 u Domu kulture.

U okviru 4 panela biće govora o zaštiti bilja, osiguranju u poljoprivredi, higijeni, ishrani i uzgoju stoke, poljoprivrednim kreditima.
Ovom prilikom, predstavnici Zlatiborskog Eko Agrara i Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede će predstaviti Programe podrške poljoprivredi odnosno IPARD program i Nacionalni program ruralnog razvoja Republike Srbije za 2018. godinu.Učesnici konferencije će biti predstavnici više banka, osiguravajućih kuća, Instituta, stručnih i naučnih institucija kao i predstavnici Ministarstva.
Tokom konferencije vršiće se prezentacija ponuda osiguranja, banaka, rasadnika, prodavaca poljoprivredne mehanizacije, distributera stočne hrane i mnogih drugih.


Tekst je deo projekta “Zlatne priče” koji je sufinansiran sredstvima opštine Čajetina za sufinansiranje projekata  proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2018. godini.


PROČITAJTE I: PASTIRSKA BAJKA O DOBRILI I PLETILJAMA

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box