Klik na svetlost
klik na svetlost/2.06.2017.

Humanitarni bazar na Zvezdari

klik-na-svetlost
  • OŠ Veljko Dugošević
  • OŠ Veljko Dugošević
  • OŠ Veljko Dugošević
  • OŠ Veljko Dugošević
  • OŠ Veljko Dugošević
  • OŠ Veljko Dugošević
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Pod sloganom “Nek caruje drugarstvo!” učenici, nastavnici i roditelji OŠ "Veljko Dugošević" sa Zvezdare okupiće se u subotu, 03. juna, povodom jubilarnog Petog prolećnog humanitarnog bazara. Ove godine prikupljena sredstva su namenjena “Svratištu za decu ulice” u Krfskoj 7a kome preti zatvaranje kao i za dve devojčice sa invaliditetom čiji su roditelji nezaposleni, a koje je preporučio volonterski centar GO Zvezdara sa kojima škola sarađuje u svim humanitarnim akcijama. Deca
iz Svratišta biće gosti Bazara.U periodu od od 10 do 13 časova u dvorištu koje je nekoliko puta za redom ponelo laskavu titulu najuređenijeg u Beogradu, školske klupe će ponovo postati štandovi za maštovite dečije rukotvorine nastale u školi na časovima sa učiteljima i nastavnicima. Igraće se sportski turniri, a kao i svake godine bogat zabavno muzički program će voditi Zeka animator, a očekuju se gosti iznenađenja.Prethodne bazare su svojim dolaskom podržali: voditelj Zoran Kesić, karatistkinja Tanja Petrovic, pevačica Saška Janković i glumica Maja Šarenac.
Veljkov bazar sada je već tradicionalna manifestacija. 2013. godine pomoć je otišla deci Prihvatilišta (“Pokazi srce”)i; 2014. godine pomoć je bila namenjena ugroženima u Obrenovcu (“Zdravi stilovi zivota”), kada je pomognuto opremanje škola koje su uništene u poplavi, 2015. godine prikupljen novac uplaćen je na račun za lečenje devojčice Nine Spremović koja je i dalje na lečenju u Rimu (“Svim srcem za Ninu”), a 2016. godine pomoć je bila namenjena Svratištu za decu u Krfskoj ulici na Zvezdari (“Olimpijada”).Bazar su pomogli: Štamparija Bast, Animator Zeka, Lili drogerije, SC Olimp, Banini, Basket, Jafa, Frikom, Jana voda, Aviator, Pan Teatar, Kreativni centar, MPG Beograd, Onica, Škola stranih jezika Livingston, Francuski institut, Škola odbojke Laki star i GO Zvezdara.

Pročitajte još: Čarobni svet Dejane Bačko
POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box