Klik na svetlost
moja-kafica
moja-kafica
klik na svetlost/24.10.2017.

3D budućnost je stigla!

klik-na-svetlost
  • Andrea Krželj
  • 3D Republika
  • Promo
  • Sonja Vidaković Savić
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Od 25-29. oktobra 2017. biće održan Sajam obrazovanja i nastavnih sredstava, u hali 3A Beogradskog sajma. Ove godine 3D Republika će na Sajmu predstaviti primenu 3D štampača kao naučnih sredstava.

3D Republici se kao partneri pridružuje tim mehatroničara M41 sa Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada i timovi Mašinskog fakulteta i edukacionog centra Networks iz Sarajeva.M41 će predstaviti svoje rešenje autonomnog robota, sa kojim su ove godine osvojili 2. mesto na otvorenom prvenstvu sveta Eurobot, u Francuskoj.

Tim sa Mašinskog fakulteta će prikazati na koji način studenti mogu lakše i kvalitetnije da izučavaju mehaniku kroz 3D štampane modele.

Svi posetioci će saznati i kako edukacioni centar Networks okuplja studente i učenike, koje kroz praktične radionice uči principima robotike i mehanike.


Velika preporuka je poseta štanda 3D Repubike u sali 3A na ovogodišnjem Sajmu obrazovanja i nastavnih sredstava. Saznajte iz prve ruke kako su studenti i profesori iskoristili modernu tehnologiju 3D štampe u svom okruženju da bi podigli kvalitet nastave i prenošenja znanja.3D Republika - mesto za ljude, ideje i rešenja

Državljani 3D Republike su inovativni i maštoviti, konstantno u potrazi za novim rešenjima koja vode unapređenju postojećih ili stvaranju potpuno novih stvari. Državljani 3D Republike su željni znanja i ne boje se učenja. Oni izražavaju sebe kroz kreativnost. Oni su inženjeri, dizajneri, operativni menadžeri, sjajne zanatlije i majstori, gejmeri, hobisti i svi oni kojima gori u glavi od ideja.

Pročitajte još: EPSON - POSVEĆENOST LJUDIMA I PLANETI

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.