Fotografija
fotografija/21.06.2018.

Akademija umetnosti: Izložba fotografija

fotografija
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Godišnja izložba studenata fotografije Akademije umetnosti u Beogradu biće otvorena u subotu, 23. juna 2018. godine u Muzeju grada Beograda, Resavska 40b, u 19 časova.

Izložba fotografija će trajati do 1. jula 2018. godine, svakog dana od 13 do 20 časova. Tokom izložbe biće izvođene pozorišne predstave, a jedno veče je rezervisano i za ekskluzivni nastup di-džej Gramophonedzie.Studenti Akademije umetnosti u Beogradu sa katedre Fotografija i kamera svojim osobenim senzibilitetima istražuju različite teme, a svom budućem zvanju pristupaju studiozno i beskompromisno, koristeći kako analognu, tako i digitalnu fotografiju.

U njihovim radovima, uobličenim na raznim fotografskim predmetima u okviru studija, mogu se prepoznati lični, introspektivni sadržaji, društveno-angažovani motivi, eksperimentalne, vizuelne poeme, formalno-estetske preokupacije i konceptualna istraživanja.

Ova izložba pokazuje da je fotografija jedan od najizražajnijih vizuelnih medija koji nas može podstaći da tragamo za odgovorom na pitanje " Ko smo mi danas?"

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

EKSKLUZIVNO: INTERVJU - HARI BENSON: NIKADA NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF
STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2
MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box