Fotografija
fotografija/21.06.2018.

Akademija umetnosti: Izložba fotografija

fotografija
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

Godišnja izložba studenata fotografije Akademije umetnosti u Beogradu biće otvorena u subotu, 23. juna 2018. godine u Muzeju grada Beograda, Resavska 40b, u 19 časova.

Izložba fotografija će trajati do 1. jula 2018. godine, svakog dana od 13 do 20 časova. Tokom izložbe biće izvođene pozorišne predstave, a jedno veče je rezervisano i za ekskluzivni nastup di-džej Gramophonedzie.Studenti Akademije umetnosti u Beogradu sa katedre Fotografija i kamera svojim osobenim senzibilitetima istražuju različite teme, a svom budućem zvanju pristupaju studiozno i beskompromisno, koristeći kako analognu, tako i digitalnu fotografiju.

U njihovim radovima, uobličenim na raznim fotografskim predmetima u okviru studija, mogu se prepoznati lični, introspektivni sadržaji, društveno-angažovani motivi, eksperimentalne, vizuelne poeme, formalno-estetske preokupacije i konceptualna istraživanja.

Ova izložba pokazuje da je fotografija jedan od najizražajnijih vizuelnih medija koji nas može podstaći da tragamo za odgovorom na pitanje " Ko smo mi danas?"

PROČITAJTE JOŠ NA KALEIDOSKOP MEDIA:

EKSKLUZIVNO: INTERVJU - HARI BENSON: NIKADA NISAM BIO ROKENROL FOTOGRAF
STIV AVERIL, INTERVJU - UZBUDLJIVA SARADNJA SA U2
MAJK GARSON: NEISPRIČANA PRIČA O BOUVIJU


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.