Film
film/17.12.2021.

"The King's Man: Početak" stiže u bioskope

film
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

Najnoviji trejler filma „The King's Man: Početak" je stigao i čeka da započnemo divlji ples uz opake legende naše istorije. Da li se novi Kingsmen poigrava istorijom ili otkriva nove činjenice o evropskoj kraljevskoj lozi, spremni dočekajte 13. januar i saznajte odgovor.

Jedan čovek i njegov pomoćnik su u trci s vremenom kako bi zaustavili najopasnije zločince u istoriji koji prete da unište živote miliona ljudi.
 


Branka Katić u filmu "The King's Man: Početak"
 
Ris Ifans, koji stoji iza lika ruskog monaha Raspućina o pripremi za svoju ulogu je rekao: „Gledao sam Kozake kako igraju i u njima sam tražio inspiraciju, zaista su impresivni. Posle sam istraživao dublje i video da su njihovi plesni pokreti poput karatea, u sebi kriju želju za borbom. Bilo im je zabranjeno da se tuku, ali su kroz ples uspevali da prikažu taj žar. To mi je bilo fascinantno".
 
Nije greška u pisanju, naziv filma je iz dobro poznatog Kingsman promenjen  u King's Man, što daje na misterioznosti, ali i nagoveštava ko je oformio i prvi angažovao najelegantniju obaveštajnu agenciju. Ovo je film koji prethodi dešavanjima iz ostvarenja „Kingsman: Tajna služba" i „Kingsman: Zlatni krug".

Branka Katić, Rejf Fajns, Danijel Brul, Metju Gud i Stenli Tuči u do sada neviđenim ulogama koje obiluju humorom i akcijom i teraju vas da zaželite da je istorija baš onakva kako su je oni ispričali. Obožavani špijuni stižu u bisokope širom Srbije 13. januara.

PROČITAJTE I:

"OAZA" - SRPSKI KANDIDAT ZA OSKARA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box