Film
film/22.06.2020.

Stiže treći nastavak filma Kingsmen

film
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

"Mi smo prva nezavisna obaveštajna agencija. Prefinjeni, ali brutalni. Civilizovani, ali nemilosrdni" - ovim rečima u najnovijem trejleru za film "The King's Man: Početak" glas glavnog glumca Rejfa Fajnsa nagoveštava napet nastavak voljene franšize Kingsmen, čiji je bioskopski početak predviđen za 17. septembar!

Najnoviji trejler za film prikazuje celu glumačku ekipu koju čine: Rejf Fajns, Džema Arterton, Haris Dikinson, kao i kadar sa našom glumicom Brankom Katić (1:22), kojoj je pripala uloga Aleksandre Nikolajevne, poslednje ruske carice.Nastala na osnovu adaptacije stripa, špijunska akciona avantura 20th Century Studios-a snimljena pod rediteljskom palicom Metjua Vona (Matthew Vaughn) u svom trećem filmu dublje istražuje mit o nastanku čuvene tajne špijunske družine. 

Iako džentlmeni po izgledu, čini se da organizacija Kingsman nije nužno počela s dobrim namerama i plemenitim ljudima. Pitanje je da li njihovo pripadanje plemstvu potiče iz viteštva ili pak iz oholosti?!


 
Grupa najvećih kriminalaca i tirana okuplja se kako bi isplanirala rat u cilju uništenja miliona ljudi. Jedan čovek moraće da se utrkuje s vremenom, kako bi ih zaustavio.

Uigrana autorska ekipa koju čine redite Metju Von i scenaristkinja Džejn Goldman zaslužna je i za uspehe prva dva dela franšize, filmove "Kingsman: Tajna služba" (2015.) i "Kingsman: Zlatni krug" (2017.).


PROČITAJTE I:

PROGRAM FESTIVALA FRANCUSKOG FILMA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.