Film
film/13.12.2019.

STAR WARS – Uspon Skajvokera

film
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaLucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u flmu "STAR WARS – USPON SKAJVOKERA" koji će biti prikazan 18. decembra u 19 časova u Kombank Dvorani.

Film u kome glavne uloge tumače Bili Lourd, Dejzi Ridli i Lupita Niongo zaključak je iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek sledi. 

U Kombank Dvorani je pripremljen specijalni program u okviru filma, pa su posetioci pozvani da naprave najbolju fotografiju STAR WARS projekcije IKADA. 

Sve što treba da urade je da na projekciju 18.12 od 19 časova ponesu svetleće mačeve, bilo da su to pravi lightsaber-i ili neki drugi koji emituju svetlost. 

To će biti ne samo deo pravljenja posebne uspomene sa projekcije omiljenog filma, već gledaoce očekuje i 500 poklon bodova na Film klub kartici.


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE.


PROČITAJTE I:

DOBRIČIN PRSTEN MIRJANI KARANOVIĆ
POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.