Film
film/29.01.2019.

Poklanjamo karte za festival ДОК #1

film
  • Timothy Eberly / Unsplash
Autor fotografije:
Kaleidoskop media


Novi festival dokumentarnog filma u Beogradu, ДОК #1, biće održan prvi put od 31. januara do 3. februara 2019. godine u Kombank dvorani, a prikazaće 20 dugometražnih ostvarenja, uz retrospektivu kratkih dokumentaraca Hajrudina Krvavca.

¶ Redakcija magazina Kaleidoskop media u saradnji sa ДОК #1 festivalom 30. januara posle 13 časova će čitaocima podeliti 8x2 karte za festivalske projekcije. Pratite magazin Kaleidoskop media i našu Facebook stranicu, u sredu, 30. januara posle 13 časova. ¶

Dragi čitaoci, podelićemo karte za sledeće filmove:

31.1.2019.

VHS REVOLUCIJA (1x2 karte)

NAŠA AFRIKA (1x2 karte)

1.2.2019. 

DRŽAVA PROTIV MANDELE I OSTALIH (1x2 karte)

DOK NAS PORNIĆ NE RASTAVI (1x2 karte)

KO JE ARTUR ČU? (1x2 karte)

2.2. 2019.

DVOSTUKO JA (1x2 karte)

CENTRALNA AUTOBUSKA STANICA (1x2 karte)

3.2.2019.

NAPRED CRVENI, NAPRED (1x2 karte)

BOB LAZAR: OBLAST 51 I LETEĆI TANJIRI  (2x2 karte) 

Odaberite film koji želite da pogledate i svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) pošaljite na mejl adresu: office@kaleidoskop-media.com

O svim filmovima možete se informisati OVDE.

Želje za odabranim filmom ćemo ispunjavati po dimanici pristiglih mejlova, a ukoliko smo karte za taj film već podelili mejlom i sms porukom ćemo vam poslati poruku za koji film ste osvojili ulaznice. Na našoj Facebook strani ćemo objaviti imena dobitnika. Uputstvo za podizanje karata dobićete mejlom, kao i na našoj zvaničnoj FB stranici. Srećno!

Festival ДОК#1 prikazaće za četiri dana trajanja 20 dugometražnih filmskih ostvarenja raspoređenih u 4 programske celine (Prvi KorakNa iviciVrhunci i Biografije).

Kompletan program možete pogledati OVDE.

Program Vrhunci prikazaće dokumentarne filmove koji su zapaženi od programera i publike velikih festivala, dok će suprotnost tome biti program Prvi korak, koji slavi debitante i njihove prvence. Festival će prikazati i par biografskih dokumentaraca, dok će filmovi koji obrađuju bizarne, provokativne i granične teme biti prikazani u programu Na Ivici.

Za ljubitelje jugoslovenske dokumentaristike najavljena je retrospektiva Hajrudina Krvavca sa više od deset njegovih kratkih dokumentarnih filmova.

Prvo izdanje festivala “ДОК #1” neće biti takmičarskog karaktera, a izbor filmova biće prikazan i u Domu kulture Studentski Grad.


PROČITAJTE JOŠ:

¶ FEST VREMEPLOV ¶

¶ FILM O PEPEU MUHIKI NA FESTU ¶

¶ FEST: MILENA DRAVIĆ U POSLEDNJOJ ULOZI ¶

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.