Film
film/29.08.2021.

Počela prodaja karata za Beldoks festival

film
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

U subotu, 28. avgusta, počela je prodaja karata za fizičke projekcije na 14. Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma Beldoks, koji se održava od 9. do 16. septembra ove godine na nekoliko lokacija u Beogradu i online.

Karte su u prodaji preko Beldoks online servisa, dok će kupovina ulaznica na lokacijama održavanja festivala biti moguća od početka septembra do kraja festivala, osim za Amfiteatar Muzeja Jugoslavije gde će fizička prodaja biti moguća samo na licu mesta, pola sata pred projekciju. Cena karata je 300 dinara za sve projekcije, osim za one u Muzeju savremene umetnosti Beograd, koje će se prodavati po ceni od 100 dinara.

Više od 90 filmova na Beldoks festivalu će biti dostupno za gledanje online, od 9. septembra u 22.00 do 16. septembra u 23.59h. Karte za online projekcije će moći da se kupe u ovom periodu i za većinu filmova važiće 48 sati nakon obavljene kupovine. Cena karte je 200 dinara ili 2 dolara za dugometražne filmove, a 150 dinara ili 1.5 dolar za kratkometražna ostvarenja. Filmovi će biti dostupni preko linka "Beldocs online" u glavnom meniju festivalskog sajta.

Tokom ovogodišnjeg Beldoksa biće prikazano više od 100 filmova u ustaljenim festivalskim programima: Međunarodni takmičarski program, Srpski takmičarski program, Vatromet, Meteori, Povetarac, Naslovna strana i drugim. U istim terminima biće održan i Beldocs Industry uz podršku EU kroz program Kreativna Evropa i podprogram MEDIA, Beldocs VR/AR Academy, Beldocs in Progress, Serbian Docs in Progress, Documentaries for Kids & Youth i Beldocs Market.

Više o programu na sajtu BELDOKS festivala.


PROČITAJTE I:

"AMERIČKA UTOPIJA" DEJVIDA BIRNA NA BELDOKSU


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


 

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.