Film
moja-kafica
moja-kafica
film/6.02.2020.

Održana premijera filma "Grudi"

film
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop mediaRomantično-nostalgična priča o prijateljstvu, ljubavi i malim gradovima u kojima još postoje neke zaboravljene vrednosti, film “Grudi” rediteljke Marije Perović premijerno je prikazan sinoć u Kombank dvorani.

Crvenim tepihom prošetala je ekipa filma predvođena trima glavnim glumicama - Dubravkom Drakić, Nadom Šargin i Marijom Škaričić i glavnim glumcem Vojinom Ćetkovićem, a najveću pažnju privukla je legendarna glumica Mira Banjac.

„Verujem u ovaj film. Dopada mi se iz kog ugla je Perovićeva prišla ovoj temi koja se tiče svih nas. Nažalost radi se o opakoj bolesti, ali priča nije o tome, već pokazuje kako podnosimo te teške trenutke, a još više kako to podnosi okolina, prijatelji, familija i kako se prema tome odnose“, kazala je Banjac.

Publici su se poklonili i Peđa Bjelac, Aleksandar Đurica, Branimir Popović, koji su pozdravljeni aplauzom.

Radnja filma prati tri najbolje drugarice još iz gimnazijskih dana, koje dolaze u Nikšić zbog proslave godišnjice mature. Dubravku Drakić, Nadu Šargin i Mariju Škaričić će dočekati stari prijatelj i simpatija iz školskih dana Vojin Ćetković, u malom gradu Nikšiću.Tema filma je pre svega dugogodišnje generacijsko prijateljstvo, koje ni daljine nisu mogle da izbrišu, a ustvari skreće pažnju na borbu protiv kancera dojke, uz vrline i mane savremenog društva koji sobom nosi prebrz tempo života, trku za afirmisanjem, borbu za opstanak, ali i iskrena prijateljstva, podršku, generacijske sukobe i želju za boljim životom. 

Film predstavlja zajednički regionalni projekat, uz učešće produkcijskih kuća iz Crne Gore, Hrvatske i Srbije – Open Box Studio, Meander film, Mitropa, Visionary Thinking, uz podršku Filmskog centra Crne Gore i Hrvatskog audio-vizuelnog centra. Stiže u bioskope širom Srbije počev od 6. februara.


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE.


PROČITAJTE I:

FEST 2020: DŽON MALKOVIČ DOLAZI U BEOGRAD

SKUPLJAČI PERJA - 50 GODINAPOVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.