Film
film/29.12.2023.

Film "Teška godina" stiže u bioskope

film
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media / Foto: Promo

 

Od četvrtka, 4. januara ostavrenje "Teška godina" (A Difficult Year) poznatog rediteljskog dvojca Erika Toledana i Olivija Nakača naći će se na repertoaru domaćih bioskopa.

Od tvorca popularnog ostavrenja „Nedodirljivi“ koje je svojom komičnom, biografskom i emotivnom pričom 2011. godine podstaklo veliko interesovanje gledalaca sada stiže još jedan socijalno angažovani naslov koji takođe balansira između komedije i drame.  

Priča prati Alberta i Bruna koji su u dugovima do guše i obraćaju se socijalnom radniku kako bi im pomogao da se izbore sa svojim životima. Na jednoj od grupnih sesija nailaze na mladog aktivistu koji ih poziva da mu se pridruže. 

Privučeni više besplatnim pivom i čipsom nego borbom protiv konzumerizma i odbrane životne sredine njih dvojica pristupaju pokretu bez mnogo ubeđenja i počinju da osećaju dobru priliku.

Isti reditelji snimili su i pre nekoliko godina naslov "Neobični" (The Specials) sa Vensanom Kaselom u glavnoj baveći se, kao i uvek, stvarnim događajima, životnim temama i pričama o socijalno ugroženim grupama. 


PROČITAJTE I:

MOĆ VEŠTAČKE INTELIGENCIJE JE U POROBLJAVANJU LJUDSKE PAŽNJE

DA LI JE VEŠTAČKA INTELIGENCIJA ALATKA U SLUŽBI UMETNIKA?

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA U MUZICI: TIHI NESTANAK VIRTUOZNOSTI UMETNIKA


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.