Film
film/1.03.2019.

Džoni Dep u Vučićevom zagrljaju

film
  • Instagram / Budućnost Srbije
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je filmsku ekipu holivudskog glumca Džonija Depa, koji u Beogradu snima film "Minamata" baziran na istinitoj priči.

Režiser filma "Minamata" je Endru Levitas, a film govori o prvom ratnom fotografu novijeg doba Judžinu Smitu (Džoni Dep), koji nakon Drugog svetskog rata počinje da radi za časopis "Life" i otkriva trovanje ljudi iz fabrike "Minamata" u Japanu.

Vučić je prilokom posete filmskoj ekipi “Minamate“ rekao da je Srbija, zahvaljujući Uredbi o podsticajima za strane filmske producente, koja se primenjuje vec četiri godine, postala balkanski Holivud, objavljeno je na predsednikovom Instagram nalogu “Budućnost Srbije“.


PROČITAJTE I:

BRUKANJE NOVINARA ZBOG VUČIĆEVE PROMOCIJE


“Brojne filmske ekipe dolaze u našu zemlju, zadovoljne uslovima, nivoom profesionalizma filmskih radnika i podrškom države. Hvala Džoniju Depu što je verovao u nas i što je došao da deo svog filma snimi u Srbiji", kazao je Vučić.

Na Vučićevom Instagram nalogu objavljeno je nekoliko fotografija sa Depom i filmskim producentom Dobrivojem Tanasijevićem Dan Tanom.

Ovo je treća poseta Depa Beogradu. Slavni glumac prvi put je u Beogradu bio 1992. godine, kada je čak i zasvirao sa Partibrejkersima u SKC-u, a zatim je došao 2010. u posetu Emiru Kusturici na Mećavniku.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.