Film
film/1.03.2019.

Džoni Dep u Vučićevom zagrljaju

film
  • Instagram / Budućnost Srbije
Autor fotografije:

Kaleidoskop media


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je filmsku ekipu holivudskog glumca Džonija Depa, koji u Beogradu snima film "Minamata" baziran na istinitoj priči.

Režiser filma "Minamata" je Endru Levitas, a film govori o prvom ratnom fotografu novijeg doba Judžinu Smitu (Džoni Dep), koji nakon Drugog svetskog rata počinje da radi za časopis "Life" i otkriva trovanje ljudi iz fabrike "Minamata" u Japanu.

Vučić je prilokom posete filmskoj ekipi “Minamate“ rekao da je Srbija, zahvaljujući Uredbi o podsticajima za strane filmske producente, koja se primenjuje vec četiri godine, postala balkanski Holivud, objavljeno je na predsednikovom Instagram nalogu “Budućnost Srbije“.


PROČITAJTE I:

BRUKANJE NOVINARA ZBOG VUČIĆEVE PROMOCIJE


“Brojne filmske ekipe dolaze u našu zemlju, zadovoljne uslovima, nivoom profesionalizma filmskih radnika i podrškom države. Hvala Džoniju Depu što je verovao u nas i što je došao da deo svog filma snimi u Srbiji", kazao je Vučić.

Na Vučićevom Instagram nalogu objavljeno je nekoliko fotografija sa Depom i filmskim producentom Dobrivojem Tanasijevićem Dan Tanom.

Ovo je treća poseta Depa Beogradu. Slavni glumac prvi put je u Beogradu bio 1992. godine, kada je čak i zasvirao sa Partibrejkersima u SKC-u, a zatim je došao 2010. u posetu Emiru Kusturici na Mećavniku.


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box
reklama box