Film
film/22.06.2017.

Kristen Stjuart u jedinstvenoj ulozi

film
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
  • Promo
Autor fotografije:
Kaleidoskop media

„Lični kupac", film koji je Olivijeu Asajasu doneo nagradu za najboljeg reditelja na Kanskom festivalu od danas počinje da se prikazuje u našim bioskopima.

Olivijeov film, nagrađen u Kanu, je u isto vreme drama, misterija i triler, ali pre svega priča o unutrašnjem putovanju na koje se uputila glavna junakinja filma.


„Lični kupac" je priča o Morin, koja kako bi platila svoj boravak u Parizu, radi posao koji mrzi: kupuje garderobu za poznatu ličnost. To je ujedno i  jedini način da ostane tu i stupi u kontakt sa svojim bratom blizancem, koji je umro nekoliko meseci ranije. Čekajući na znak od svog brata, ni ne sluti da će jedna sms poruka od misteriozne osobe zakomplikovati njen život.


Kristen Stjuart po drugi put sarađuje sa Asajasom - pre toga je sa njim radila na filmu „Oblaci Sils Marije" zajedno sa Žulijet Binoš. Filmska kritika je njenu ulogu u ovom filmu ocenila kao izuzetnu i zadivljujuću, i kao ulogu kojom je premašila samu sebe.


Film je svetsku premijeru imao na Kanskom festivalu 2016. godine, a u naše bioskope stiže 22. juna. Domaća publika će imati priliku da pogleda film „Lični kupac" u bioskopima Dom Sindikata, Tuckwood, Fontana, Akademija 28 i Bioskop Vlada Divljan u Beogradu, kao i u bioskopu Vilin grad u Nišu.


Time Out je ovaj film okarakterisao kao „veličanstvenu, drsku i neobičnu priču o duhovima", a to je samo jedan od razloga zašto ovaj film treba pogledati u najbližem bioskopu.

Pročitajte još: Rajko Grlić, intervju: U rasporedu budala niste prošli bolje


POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.
reklama box
reklama box
reklama box