Aktuelno
aktuelno/30.07.2021.

Zlatibor: Konkurs za start up projekte

aktuelno
  • Promo
Autor fotografije:

Kaleidoskop media

 

Inovacioni biznis centar Zlatibor raspisao je konkurs za podršku početnicima za započinjanje posla - Start up.

Projekat podrške početnicima za započinjanje posla – start ap realizuje Inovacini biznis centar Zlatibor. Centar obezbeđuje finansijsku i organizaciono-tehničku  podršku za započinjanje poslovanja putem start ap projekta.

Finansijska podrška se odnosi na dodelu finansijskih podsticaja početnicima za osnivanje preduzeća i onim pravnim licima ili preduzetnicima koji su osnovani u toku 2021. godine pre raspisivanja konkursa. 

Detaljne informacije i prateći obrasci dostupni su u elektronskom obliku na sajtu Opštine Čajetina www.cajetina.org.rs, a sve dodatne informacije mogu se dobiti u Centru, na broj telefona: 031/3100 322; 064/824-06-45 ili putem mejla: office@ibczlatibor.rs.

Prijave na Konkurs sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se zaključo sa 06.08.2021. godine elektronskom poštom na adresu office@ibczlatibor.rs ili lično na adresu: Inovancioni biznis centar Zlatibor d.o.o. Miladina Pećinara 2, 31 315 Zlatibor, sa naznakom “Prijava za start ap konkurs”.


Tekst je deo projekta “Čajetina-kulturna razglednica” koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Čajetina za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja iz oblasti javnog informisanja u 2021. godini. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.


PROČITAJTE I:

NEDELJA KULTURNIH DOGAĐAJA NA ZLATIBORU


Svi sadržaji na portalu magazina Kaleidoskop media su besplatni, a sajt se finansira isključivo donacijama čitalaca i prijatelja.

Podržite rad našeg magazina OVDE

POVEZANE VESTI
button left button right
KATEGORIJA VESTI
button left button right

Komentari

Vaš komentar je uspešno prosleđen na odobravanje.